Kuluneen viikon kilometrit jakautuivat suunnitelmista poiketen hiihdon ja juoksun kesken melko tasan. Alkuviikolla jatkoin vielä edellisviikon 'kokeilua', juoksua kertyi kolmelta päivältä 2+3 km, 2+3 km ja 6,5 km.

Alkuviikolle mahtui vielä uintia ja vesijuoksua, tosin aika vähän, enin aika meni lapsia vahtiessa, innostuivat kokeilemaan rohkeuttaan isossa altaassa. Vesijuoksu oli yllättävän raskasta pitkästä aikaa. Punttia sain tehtyä vain kerran tälle viikolle. Ai niin, punttitreenin teen yleensä kotona ja kohtuullisen ripeästi, vähän kuin aikaa säästääkseni.. (Mihinkähän mä kuvittelen sitä aikaa oikein säästäväni?) Niin, puntista. Yleensä yritän tehdä yläkropan käsipainoilla ja vatsat sekä yhden jalka/selkäliikkeen (maastaveto tai kyykyt tms). Tällä viikolla tein sitä viime viikon 'uutuutta' eli yhden jalan kyykkyä, joka tuntuu kyllä tosi mukavasti takareidessä ja pakarassa toisin kuin tavallinen kyykky joka tuntuu selvästi enemmän etureisissä.

Loppuviikosta juoksu tyssäsi kun naapurin isäntä kävi kehumassa tehneensä ladun aivan tuohon viereiselle pellolle. Pakkohan sitä vajaan puolentoista kilometrin mukavan tasaista pätkää oli käydä kokeilemassa, kympin verran hiihtelin siinä perjantai-illan ratoksi. Tasaisella on mukava päästellä. Sunnuntain 7,5 kilometriä hiihdin kirkonkylällä. Mäet ovat edelleen yhtä tappavia kuin viisitoista vuotta sitten. Elävästi tuli mieleen yläasteen liikuntatunnit.. 

Tämän viikon uutuus oli sitten tuo pistoolikyykky. Ensimmäiset yritykset päätyivät epämääräiseen horjahteluun, seuraavat kyykylleen yhdellä jalalla. Ylös en päässyt. Ahkeran harjoittelun jälkeen pääsin ylöskin, liikkeen puhtaudesta en mene takuuseen. Pistoolikyykyssä tuntui olevan kysymys lähinnä tasapainosta ja räjähtävästä voimasta (joo, sitä mulla ei ole..).

Ensi viikko on taas tanskaviikko, ajattelin että jos keskittyis tuohon punttiin -olosuhteiden pakosta- ja keräisi kilometrit hiihdosta. Tällä hetkellä tuntuu, että liikuntaan ei tarvi enää mitään ylimääräistä kannustinta tai motivaatiota. Alkaa tuo pipo kiristää sen verran pahasti jos ei pääse liikkeelle, että siinäkin on jo syytä lähteä ihan riittävästi :)