Kolmas haasteviikko takana. Maltti oli valttia vai miten se menikään.. Kilometrejä kertyi mukavasti siitä huolimatta, tai juuri sen takia.

Aikani pähkäiltyäni päätyin lähestyä kilometrejä vähän aiemmasta poikkeavalla tavalla; kerralla vähän, mutta sitäkin useammin. Järkeilin, että jos jalat kestävät viikossa neljäkymmentä max viiden kilometrin pätkissä, ehkä ne taas joskus kestävät kympinkin kerrallaan ja sitten taas ehkä enemmänkin (Pirkan Hölkkä here I come!).

Tällä viikolla en siis käynyt lainkaan hiihtämässä vaikka sää olikin suosiollinen. Kilometrit kertyivät yksinomaan juoksusta. Lenkkejä tulikin viikolle kokonaista 12, joista pisin taisi olla viisi km. Jaoin päivän kilometrit aamulle ja illalle, ajattelin että jalkoihin kohdistuva rasitus olisi näin mahdollisimman pieni kilometrien kertyessä kuitenkin kohtuullisesti.

Yllättävän mukavasti sujui tämä kokeilu. Taidan jatkaa. Ilona on myös se, että lenkkeily vie aivan kuin vähän vähemmän aikaa. Voi poiketa juoksemassa 'äkkiä' pienen lenkin. Koiratkin jaksavat juosta nätisti mukana pari-kolme kilometriä, hyöty se on sekin.

Punttia tuli tälle viikolle kokonaiset kolme kertaa ja uimassakin tuli käytyä kerran (saldo vaivaiset puoli kilometriä..).

Tuumin tuossa, että lisäporkkanaksi voisi ottaa mukaan 'joka viikko jotain uutta'-systeemin. Ideana olisi, että joka viikko voisi kokeilla jotain uutta lajia tai liikettä, ihan vain mielen virkistykseksi. Tälle viikolle uutuudeksi taidan laskea Heidin ohjeiden mukaan tehdyn yhden jalan kyykyn. Tyhjä tanko niskaan ja 4*15 toistoa. Toinen jalka taakse vaikka sängyn tms. päälle 'lepäämään' ja toisella kyykkäämään. Seuraavana päivänä tiesi kyykänneensä ..